Club van 100


club-van-honderd-sticker

Vaak ziet u ze, zeker in de omgeving Warmond, Leiden, Oegstgeest, Kaagleden, herkenbaar aan een Kaagstandaard in de vorm van een sticker achterop de auto.

Soms ziet u, als u goed kijkt, een heel kleine afwijking. Op de standaard staat, in gouden cijfers, 100 gedrukt. Deze bijzondere sticker is exclusief voorbehouden aan leden van de Club van 100.

Wat is dat ook alweer die Club van 100? Tot die club behoren leden die voor de periode 2019 t/m 2023 ieder jaarlijks € 100, = doneren ter ondersteuning van de Kaagweek. Dat zijn dus leden die bereid zijn net eens iets extra’s voor de vereniging te doen.

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de 100ste Kaagweek, die van 18 t/m 26 juli zal plaatsvinden reeds aan de gang. Het afgelopen jaar zijn er verbeteringen aangebracht wat goed bevallen is en waardoor het voor deelnemers en Kaagleden nog aantrekkelijker is geworden. Daarvoor kunnen we nog best wat financiële ondersteuning vanuit de leden gebruiken. Wij weten ook dat als externe sponsors zien dat vanuit de vereniging brede ondersteuning plaatsvindt ook zij veel eerder bereid zijn extra ondersteuning aan Nederlands oudste zeilweek te geven.

Daarom: begin het jaar goed en doe mee aan de Club van 100! Aanmelden is heel eenvoudig d.m.v. het aanmeldformulier onderaan deze pagina. U ontvangt per omgaande een bevestiging én de exclusieve sticker. De rekening ontvangt u in juni van 2020 voor het eerst. Wij rekenen op u!

Patricia Paddenburg-Van Rheenen
Voorzitter Kaagweek
Bestuurslid Sociëteit en Evenementen

 Aanmeldformulier Club van 100

 Bij het verzenden van dit aanmeldformulier geeft u aan toe te treden tot de Club van 100.

Beveiligingscode Beveiligingscode