Welkom bij KWV De Kaag

In onze jachthavens bent u van harte welkom als passant. (Deutsch) (English)

kaagsocieteit-1

Haven Kaagsociëteit

U bent van harte welkom als passant bij onze locatie De Kaagsociëteit. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier Passanten. (zie hieronder). Na betaling ontvangt u de benodigde codes voor de WIFI, sanitair en andere handige gegevens. U kunt zich vooraf aanmelden bij de havenmeester 06-15698003, maar vooraf reserveren is helaas niet mogelijk.

secretariaat

Havens Oost/West Warmond

U kunt contact opnemen met het secretariaat voor de beschikbaarheid op nummer 071-3010035. De openingstijden zijn: maandag, donderdag en vrijdag (8.30-12.30 en 13.00 tot 17.00 uur) uur. Buiten openingstijden kunt u de beschikbaarheid vinden bij de ingang van het havenkantoor op het raam. 

Op de haven aan de Westzijde aan de Leede kunt u plaatsnemen bij de meldsteiger.

U kunt dan naar het havenkantoor lopen waar u de beschikbare lege boxen voor overnachting vindt op het raam. Let wel, een box kan al door een andere passant in gebruik genomen zijn. Kijk dus eerst even of de plek daardwerkelijk leeg is. U kunt daar dan plaatsnemen nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld.

 Aanmeldformulier Passanten

Für Deutsche passanten: Bitte beachten Sie, dass es bei Sofortzahlungen zu Verzögerungen kommt, was bedeutet, dass die Zahlung manchmal später sichtbar ist. Dann füllen Sie das Passantenformular nicht noch einmal aus. Sie erhalten die Bestätigungs-E-Mail, diese befindet sich jedoch möglicherweise in Ihrem Spam-Ordner.

     

Onze huisregels in het kort

We verzoeken u vriendelijk om na 22.00 uur het volume van uw geluidsinstallatie aan boord te beperken. Dat geldt uiteraard ook voor uw eigen stem.

Toegang tot het terrein, toiletten en douches en WIFI
Na aanmelding via het passantenformulier ontvangt u een email met de codes voor het loophek, toiletten en douches en WIFI.

Honden zijn toegestaan, maar dienen te allen tijde aangelijnd te zijn. De eigenaar wordt geacht eventuele uitwerpselen op te ruimen en in de container te gooien. Zakjes vindt u rechts van de schuifdeur naar de afvalcontainers en aan het begin van het toegangspad op de dijk links aan het hek.

Drinkwater is gratis. U dient zelf voor een slang te zorgen. 

Stroom kunt u afnemen op de steigers. Er staan enkele aansluitingen open. Dit is in de prijs inbegrepen.

De douches kunt u vrij gebruiken. U heeft hier geen muntjes voor nodig.

Afval kunt u deponeren in de daarvoor bestemde containers.

Tarief passanten is € 2,50 per meter/nacht voor niet leden

Tarief passanten is € 1,00 per meter/nacht voor leden (na 8 nachten p/j)

Het is niet toegestaan op de steigers te fietsen, in de haven te zwemmen, te vissen of te barbecuen.