De Kaagermix


De Kaagermix is het enige mix-team van KWV De Kaag. Juist de mix van mannen en vrouwen maakt dat de sfeer bij ons bijzonder is. Wij roeien iedere woensdagavond om 19.30 uur. Meestal zijn wij op de Kagerplassen te vinden, maar voor de afwisseling gaan we ook af en toe met de boot de stad Leiden in en zoeken we een terrasje op om even wat te drinken voor we weer terugroeien.

We zijn een recreatieteam, dus de gezelligheid met elkaar is belangrijk, maar dat weerhoud ons niet om tijdens het roeien af en toe “de beuk erin te gooien”. We streven er naar om vier of vijf keer per jaar mee te doen aan een wedstrijd ergens in het land. Altijd leuk, met zijn eigen happening-sfeer en het “gedoe” op en rond het water, tijdens de wedstrijd tot het gaatje gaan en daarna gezellig met zijn allen een biertje of zo.

Wij kunnen nog een paar roeiers (m/v) gebruiken! Je bent van harte welkom om een keer mee te roeien om te kijken of je het leuk vindt en of het (wederzijds) past. Bel daarvoor met Rick van Caubergh op tel. 06 - 22 51 51 95.

Kaagermix